Har du Covid-relaterte spørsmål? Bli med i Oslo Business Region Funding community

Shutterstock 1123965728

Published by Oslo Business Region, 08 May 2020

Vi har satt opp en egen Oslo Business Region Funding community Slack kanal der du kan få tips og veiledning fra oss og andre medlemmer i gruppa.

Få innsikt til de mest spurte spørsmålene og tips på finansieringsordninger. Vi har satt opp en Oslo Business Region Funding community Slack kanal. Ved å bli med i fellesskapet får du svar på spørsmål du måtte ha om forskjellige finansieringsordninger, finn de mulighetene som passer din bedrift og hva er viktige tips å tenke på når du skal søke ulike midler.

Dette er et forum som du kan stille spørsmål og dele dine erfaringer når det kommer til finansielle søknader. Hvis du ikke vet hva du skal søke kan du beskrive selskapet ditt å få tilbakemelding på hvilke finansieringsmuligheter som er relevant for ditt selskap.

Denne rådgivningstjenesten er en felles dugnad og tjenesten er helt gratis. Vi har satt opp tider hvor vi løpende følger opp dine spørsmål og del gjerne dine tips og erfaringer å.

Slik blir du med

Dette er en tjeneste på en tredjeparts leverandør, Slack. Klikk her for å åpne og følg veiledningen videre for å opprette profil.