Støtte til vekstselskaper og innovasjonsbedrifter i Oslo under Covid-19

Oslo Innovation Week Damian Heinisch21

Coronavirus-utbruddet er en stor utfordring for mange bedrifter i Oslo. Vi støtter deg som driver en oppstartsbedrift, vekstbedrift eller innovasjonshub ved å dele informasjon om finansiering, rådgivning og andre ressurser midt i en pandemi.

Vi samarbeider med Oslo kommune, Viken, regjeringen, Innovasjon Norge, Norges forskningsråd, Siva og Investinor for å hjelpe deg å navigere i forskjellige tiltakspakker og finansieringsmuligheter under og etter Covid-19.

Her vil du finne mer informasjon om støttetiltak og relevante ressurser. Dette betyr at du som driver et oppstartselskap, en vekstbedrift eller innovasjonshub som opererer innenfor området innovasjon og teknologi vil finne en oversikt over finansieringsmuligheter og råd. Dette inkluderer hvilke muligheter som kan passe for din bedrift og hva som er viktig å ta hensyn til når du søker på de forskjellige finansieringsløsningene. Vi vil kontinuerlig oppdatere disse sidene med ny informasjon for å veilede deg om hva som er relevant og hvordan du søker.

Kom i gang

  • Ha en oversikt over selskapets økonomiske situasjon og fremtidsplaner
  • Les gjennom finansieringsmulighetene for din virksomhetsfase
  • Hvilke finansieringsmuligheter er relevante for bedriften din?
  • Hvilke aktiviteter trenger du å finansiere?
  • Hvordan kan du lage gode finansieringsprosjekter og søke om finansiering